IniciActualitat › L’ACM celebra el seu comitè executiu a la...

L’ACM celebra el seu comitè executiu a la seu de Creu Roja Catalunya

22 febrer de 2019

Els membres del Comitè Executiu de l’ACM, ha celebrat la seva reunió ordinària a les instal·lacions de Creu Roja Catalunya. L’acte ha començat amb la benvinguda del president de Creu Roja Catalunya, Antoni Aguilera, que ha fet una exposició de tota l’activitat sanitària i solidària que realitza aquesta entitat per millorar el benestar i el progrés de les persones.

El president de l’ACM, David Saldoni, i el secretari general de l’entitat municipalista, Albert Batalla, han agraït l’acollida dels responsables de Creu Roja i han elogiat la tasca d’assistència d’aquesta institució catalana.

El Comitè Executiu és l’òrgan intern de l’ACM que es reuneix cada tres mesos per posar en comú i analitzar la tasca realitzada per l’entitat municipalista, així com tota l’activitat formativa, d’assessorament jurídic i de l’àmbit de contractació centralitzada, i traçar les línies estratègiques futures.  En aquest sentit, a partir d’aquest mes de març la Central de Compres incorporarà el subministrament de parcs infantils i elements de mobiliari urbà per als ens locals catalans.

Cal destacar també que el paer en cap de Cervera, Ramon Royes, s'ha incorporat com a membre del Comitè Executiu de l'ACM.