IniciActualitat › L’ACM present a Muni World 2018 d’Israel

L’ACM present a Muni World 2018 d’Israel

13 febrer de 2018

El president de l’ACM, David Saldoni, s’ha desplaçat fins a Israel per participar al Muni World 2018, la 7a Conferència anual de la Federació d’Autoritats Locals d’Israel (FLAI), coincidint amb la celebració dels 80 anys d’existència de governança local a Israel.

L’esdeveniment focalitzat en el creixement de la innovació, emprenedoria, interaccions empresarials està dirigit a proveïdors d’autoritats locals i permet intercanviar i posar en comú experiències relacionades amb el món local. Acompanyat del secretari general de l’ACM, Marc Pifarré, Saldoni assistirà a l’exposició internacional MUNIEXPO, dedicada a la innovació urbana i les smart cities, la qual compta amb més de 150 empreses especialitzades en les noves tecnologies i la gestió de serveis, amb representació de més de 80 països d’arreu del món.

És previst que hi assisteixin més de 250 alcaldes de ciutats jueves i àrabs d'Israel. Durant la visita al Muni World 2018, el president David Saldoni s’ha trobat amb Mr. Eli Cohen, ministre d’Economia i Indústria d’Israel i el president de la FLAI, Haim Bibas. El viatge també servirà per conèixer com els municipis resolen els temes relacionats amb la integració, les minories i els drets dels refugiats, aprendre aspectes de la gestió en qüestions de sostenibilitat a Tel Aviv, com per exemple la planificació del paisatge urbà, la creació d’habitatge assequible, la implementació de polítiques alimentàries i examinar com es gestiona la franja costanera i el turisme.