IniciActualitat › Les adhesions a l’Acord marc de subministr...

Les adhesions a l’Acord marc de subministrament elèctric segueixen creixent

07 març de 2019

L’Acord marc de subministrament elèctric segueix augmentant el seu número d’adhesions. Durant els darrers tres mesos han estat 13 els ens locals que han apostat per aquest servei, un dels primers que es van licitar des de la Central de Compres de l’ACM i que compta amb més usuaris.

Dels 13 organismes que s’hi han adherit, hi ha els ajuntaments de Santa Coloma de Farnés, Riera de Gaià, Campdevànol, Caldes de Montbui i la Vall-Llobrega. D’altres ens que s’hi han sumat també han estat el Consorci Vies Verdes, el Consorci de les Gavarres, Locaret, l’Empresa Municipal de Serveis de Caldes de Montbui (GMSSA), Serveis i Aigües Bersols, Serveis i Aigües de Barberà Empresa Municipal, Empresa de Serveis i Promocions Municipal de Tarragona i Serveis Municipals de Sant Esteve Sesrovires.

Aquest Acord marc de subministrament elèctric, que compta actualment amb 887 usuaris, és el que té més adhesions d’entre tots els serveis que s’ofereixen des de la central de compres de l’ACM. L’empresa adjudicatària és Endesa i permet contractar energia elèctrica d’alta i baixa tensió, 100% verda i a uns preus molt competitius, sempre sota el compliment de la Llei de contractes del sector públic.