IniciActualitat › Castellví de Rosanes, primer ajuntament que...

Castellví de Rosanes, primer ajuntament que es beneficia del servei de manteniment d’ascensors

31 juliol de 2017

L’ajuntament de Castellví de Rosanes, situat al Baix Llobregat i  amb poc menys de 2.000 habitants, és el primer municipi de Catalunya que s’ha adherit a l’acord marc de manteniment d’aparells elevadors que ofereix la Central de Compres impulsada per l’Associació Catalana de Municipis. 

D’aquesta manera, l’ajuntament de Castellví es beneficiarà dels avantatges que suposa adherir-se a l’Acord marc de l’ACM. Uns beneficis que passen per l’estalvi econòmic i de procediments amb la màxim seguretat jurídica. 

A banda del servei de manteniment d’ascensors, l’Ajuntament també té contractat el servei d’electricitat i el servei d’assegurances de responsabilitat a càrrecs electes,  danys a edificis, responsabilitat civil i patrimonial. Actualment el servei d’assegurances compte amb 501 adherits i el servei d’electricitat amb més de 750 ens locals adherits. 

Actualment la Central de compres del món local compta amb més d’un miler d’ens que compren algun producte o servei. Els ens poden contractar serveis com electricitat, gas, paper, assegurances, equips multifunció, vehicles, manteniment d’ascensors, equips informàtics, ,maquinària tècnica i videoactes.