IniciActualitat › La Central de Compres prorroga l'últim...

La Central de Compres prorroga l'últim any de contracte del subministrament d'equips d'impressió i multifunció

06 juliol de 2017

Durant aquest mes de juliol s’inicia la darrera pròrroga del contracte de subministrament d’equips d’impressió i de multifunció que des del juliol del 2014 ve donant servei als ens locals de Catalunya. Aquest Acord marc ja ha donat servei a 65 ajuntaments, 10 consells comarcals i a altres 22 entitats dependents d’ens locals (SAM, consorcis, agències, mancomunitats, ...).

Triomfa la modalitat d'arrendament

En aquests tres anys de contracte s’han subministrat equips dels 12 models adjudicats, sobretot pel que fa a equips multifunció. S’han lliurat als ens locals 2 plotters, 127 equips d’impressió i 652 equips multifunció. De forma gairebé unànime, els ens locals han preferit la modalitat d’arrendament. Un 91,5% dels equips han estat adquirits amb aquesta modalitat, mentre que el 8,5% restant ho ha fet a través de la compra directe.

L’acord marc també contempla tant equips d’impressió en blanc i negre com en color. En aquest sentit, la distribució d’equips adquirits ha estat molt paritària. El 52,2 % dels equips que s'han gestionat a través de la Central de Compres són d’impressió en blanc i negre, i el 47,8 % en color.

L'equip multifunció més servit, amb 157 equips subministraments, ha estat el més petit, pensat per a imprimir un quantitat d'entre 2.000 i 5.000 pàgines al mes en blanc i negre i en format DINA4.

En segon lloc, amb 141 unitats subministrades hi ha l’equip multifunció mitjà (de 4.000 a 10.000 pàgines/mes) amb impressió en color i format doble (DINA3 i DINA4). I en tercer lloc, cal destacar el subministrament de 124 equips multifunció grans pensats per un ús mensual de 10.000 a 50.000 pàgines impreses a color i amb doble format (DINA3 i DINA4).

Vista la bona acollida d'aquest acord marc de subministrament d'equips d'impressió i multifunció, cal destacar que properament s'iniciarà una nova licitació que el juliol del 2018 haurà de donar continuïtat a l’actual acord marc que aquest mes s'ha prorrogat per última vegada.

 

MÉS INFORMACIÓ:

- Per mail: centraldecompres@acm.cat

- Via web: Apartat d'equips d'impressió i multifunció