IniciActualitat › La Central de Compres posa a disposició del...

La Central de Compres posa a disposició dels ens locals vehicles de baixes emissions

02 gener de 2018

A partir d'aquest 2018 la Central de Compres del món local de l'ACM posa a disposició dels ens locals associats l’Acord marc de mobilitat sostenible. Aquesta nova licitació permet disposar de vehicles sostenibles amb baixes emissions i per a diferents necessitats. Així, s'amplien el nombre de vehicles que es podien adquirir a través de la Central de Compres, amb un major nombre de vehicles elèctrics i híbrids, juntament amb els punts de recàrrega semi-ràpida per a municipis. Com a novetat, s'incorporen les motocicletes (preferentment elèctriques) i la bicicleta elèctrica.

L'objectiu és facilitar l’aprovisionament de vehicles de serveis generals i policials als ens locals de Catalunya amb una oferta més àmplia i amb la possibilitat de poder-los transformar per cobrir gairebé la totalitat de les necessitats municipals. Al mateix temps, també es poden personalitzar els vehicles adjudicats incorporant diferents complements i requeriments. Per exemple, per a casos com furgonetes adaptades al transport de minusvàlids, vehicles de protecció civil, vehicles de serveis específics per platges o muntanya, ...

Podeu consultar la tipologia de vehicles en aquest ENLLAÇ.

Per a més informació, podeu contactar directament amb la Central de Compres del món local: centraldecompres@acm.cat o al 93 496 16 16 (ext.222).