IniciActualitat › La Central de Compres posa en marxa un nou s...

La Central de Compres posa en marxa un nou servei: manteniment d'ascensors

11 juliol de 2017

Des del 5 de juliol de 2017 la Central de Compres de l'ACM posa a disposició un nou servei. Es tracta del manteniment d’aparells elevadors i subministrament d’elements substitutius. L'acord marc tindrà vigència per un termini de 24 mesos (fins el juliol de 2019).

Tres tipologies

Aquest acord ofereix tres tipologies de manteniment d’ascensors: bàsic, semi risc i tot risc, així com el manteniment d’escales mecàniques. En el cas dels ascensors, a banda del preu per tipologia de manteniment, s’han fixat preus en funció de si l’aparell elevador és d’interior, exterior o muntacàrregues. 

Aquest Acord marc conté deu lots territorials adjudicats a cinc empreses que donen cobertura a tot Catalunya. En el mapa podeu veure l’empresa adjudicatària de cada zona. 

Mitjançant aquesta licitació l'ACM dona resposta a la recomanació de la Unió Europea de donar accés a la contractació pública a les petites i mitjanes empreses. Per adherir-se a l’acord marc de manteniment d’aparells elevadors i subministrament d’elements substitutius, així com per gaudir de la resta de serveis que ofereix l’ACM, cal estar adherit al sistema d’adquisició centralitzada de l’ACM (CCDL). Des d’aquest enllaç podeu accedir al document: Enllaç

Aquesta setmana estarà habilitat un espai a la web d'aquest nou servei, per trobar tota la informació de cada un dels lots, així com els preus i la documentació necessària.

10 productes o serveis a la Central de Compres

La Central de Compres de l'ACM ja ofereix un total de deu productes o serveis, adreçats específicament als ens locals catalans. Es tracta de:

- Subministrament elèctric: 752 ens adherits

- Subministrament gas natural: 197 ens adherits

- Vehicles (serveis generals i policials): 98 ens adherits

- Equips d'impressió i multifunció: 97 ens adherits

- Assegurances: 494 ens adherits

- Paper d'oficina: 153 ens adherits

- Màquines tècniques: 19 ens adherits

- Equips informàtics: 70 ens adherits

- Servei de vídeoactes: 10 ens adherits

Per a qualsevol consulta podeu contactar amb el servei de compres de l’ACM al telèfon 93.496.16.16 o mitjançant correu electrònic a centraldecompres@acm.cat