IniciActualitat › David Saldoni participa al Consell d'al...

David Saldoni participa al Consell d'alcaldes del Baix Ebre

03 desembre de 2018

El president de l'ACM, David Saldoni, ha participat aquest dilluns al migdia a la sessió del Consell d'alcaldes del Baix Ebre. La trobada ha servit per escoltar les inquietuds dels alcaldes i alcaldesses de la comcarca.

David Saldoni, durant la seva intervenció, ha explicat que l'ACM "vol fer la vida més fàcil als ajuntaments i consells comarcals". Així, ha exposat l'oferta formativa de l'entitat municipalista per a càrrecs electes i tècnics i treballadors municipals amb l'objectiu "de prestar un servei públic de més qualitat, perquè en el fons els mateixos ciutadans ens estan reclamant aquesta qualitat". També ha parlat de la Central de Compres del món local que ofereix 11 productes i serveis. "Intentar comprar col·lectivament ens dona molta força perquè podem fer les coses amb economia d'escala i perquè les podem fer molt bé amb seguretat i transparència", ha destacat.

Saldoni també ha expressat la voluntat de l'ACM de ser un interlocutor fort davant d'administracions superiors. "Hi ha aspectes que ens afecten als diferents municipis, però de forma individual no som prou forts per fer prevaldre la visió del territori", ha explicat. La trobada s'enmarcava en el seguit de visites que el president de l'ACM fa les últimes setmanes als alcaldes i alcaldesses del territori per mantenir un contacte directe i constant.