IniciActualitat › El Fòrum Comarcal es reuneix amb Governaci...

El Fòrum Comarcal es reuneix amb Governació per abordar l’estabilitat econòmica dels Consells Comarcals

12 juliol de 2017

El president del Fòrum Comarcal, Jordi Xargay, s’ha reunit amb el secretari d’Administracions Locals, Joaquim Ferrer, per tal de trobar eines que permetin estabilitzar les vies de finançament dels ens comarcals. 

“Un dels principals objectius del Fòrum Comarcal és trobar vies de col·laboració amb la Generalitat de Catalunya per aconseguir un millor finançament que  permeti als ens comarcals tenir una millor estabilitat financera” ha explicat el president del Fòrum Comarcal, Jordi Xargay. En aquest sentit, en la reunió mantinguda amb el secretari d’Administracions Locals li ha transmès la necessitat que els Fons de Cooperació Local contemplin partides destinades als ens comarcals .

La reunió també ha servit perquè el president del Consell Comarcal del Pla de l’Estany, Jordi Xargay, tractés l’afectació en els ens locals de la futura llei de governs locals. En aquest sentit, ha remarcat que els ens comarcals fan una gran tasca de suport per dur a terme diferents serveis a molts municipis de Catalunya. “Sense l’ajuda dels consells comarcals la majoria dels municipis tindrien seriosos problemes per oferir els serveis que la ciutadania els reclama” ha dit.