IniciActualitat › El món local torna a donar suport als membr...

El món local torna a donar suport als membres de la mesa del Parlament

12 juny de 2017

El món local ha tornat a sortir al carrer aquest matí per donar suport a Joan Josep Nuet, membre de la mesa del Parlament i diputat de CSQP que ha declarat al TSJC acusat de desobediència i prevaricació per haver permès votacions relacionades amb el procés.

“Celebro que la Mesa del Parlament compti amb un diputat com en Juan Josep Nuet, una persona no independentista, però amb una convicció democràtica gegant” ha recordat el president de l’ACM, Miquel Buch.  De la mateixa manera que ho van fer amb la presidenta del Parlament Carme Forcadell i amb els membres de la mesa del Parlament, una delegació d’alcaldes i alcaldesses, encapçalats pel president de l’ACM, Miquel Buch, la presidenta de l’AMI, Neus Lloveras el president d’Omnium Cultural, Jordi Cuixart i el president de l’Assemblea Nacional Catalana, Jordi Sànchez han acompanyat a Joan Josep Nuet, encapçalats pel president de la Generalitat, Carles Puigdemont i la presidenta del parlament Carme Forcadell.

Aquesta és la tercera vegada que els membres del Parlament han declarat al TSJC com a investigats. Si el 8 de maig van declarar la presidenta del Parlament, Carme Forcadell, i la secretària primera, Anna Simó, uns dies més tar, el 12 de maig van va ser el torn del vicepresident primer, Lluís Corominas, i la secretària quarta de la mesa, Ramona Barrufet.