IniciActualitat › Gavà confia el bon estat de 16 ascensors i ...

Gavà confia el bon estat de 16 ascensors i un muntacàrregues a l’acord marc de manteniment d’aparells elevadors de l’ACM

27 juliol de 2018

L’Ajuntament de Gavà confia novament en la Central de Compres de l’ACM i procurarà pel bon estat de 16 ascensors i un muntacàrregues a través de l’Acord marc d’aparells elevadors, que fa més d’un any que està vigent. Aquest servei està estructurat a partir de lots territorials adjudicats a una empresa en concret; en el cas del Baix Llobregat, l’empresa adjudicatària és ERSCE. L’acord marc ofereix tres tipus de manteniment: bàsic, semi risc i tot risc, interior i exterior, així com d’escales mecàniques. En el cas de l’Ajuntament de Gavà s’ha escollit la modalitat de semi risc interior tant pels ascensors com pel muntacàrregues.

La població costanera del Baix Llobregat no és nova a l’hora de fer ús de la Central de Compres del món local, que proveeix de productes i serveis als ens que ho desitgin, amb la seguretat jurídica i l’estalvi com a punts forts. Així doncs, Gavà ja fa ús de vehicles a través de l’Acord marc de mobilitat sostenible, paper, electricitat i vehicles de serveis.