IniciActualitat › Habilitats i competències dels electes cent...

Habilitats i competències dels electes centren la 4a sessió de les Matinals Prat de la Riba

21 juliol de 2017

Aquest divendres l’ACM ha acollit la 4a sessió de les Matinals Prat de la Riba, on s’han abordat diverses temàtiques d’interès municipal adreçades a càrrecs electes del món local.

En aquesta edició s’han treballat les “habilitats i competències dels electes”, primer amb l’actualització legislativa i jurisprudencial, de la mà de la Sra. Susanna Marín Dios, cap de Servei de Règim Local. Posteriorment, el Sr. José Luís Vicente Palencia, politòleg i expert en comunicació estratègica, ha posat en el focus del debat la necessitat de dur a terme una comunicació estratègica i una campanya permanent en l’àmbit local. També s’ha tractat el lideratge emocional i coaching polític, amb el Sr. José Luis Moreno Torres, expert en coaching. Finalment, la 4a sessió ha clos amb un taller pràctic sobre identitat digital i creació d’una marca personal, dirigit pel Sr. Francesc Gelida Latorre, psicòleg i consultor en matèria de desenvolupament professional.

Les Matinals Prat de la Riba tindran una nova cita amb el món local el proper 13 d’octubre on es tractarà la transparència en els ens locals, i finalment l’última sessió es celebrarà el proper 15 de desembre parlant sobre els drets dels càrrecs electes en l’exercici de les seves funcions.