IniciActualitat › La relació entre el Medi Ambient i el món ...

La relació entre el Medi Ambient i el món local a debat en la segona sessió de les Matinals

21 abril de 2017

Com poden contribuir els ajuntaments a la sostenibilitat mediambiental és un dels temes que s’han tractat i analitzat aquest matí a la segona sessió del seminari d’actualització per a electes locals “Matinals Enric Prat de la Riba”. 

El medi ambient i els ens locals ha estat la temàtica de la sessió que també ha tractat temes com la convivència veïnal i la contaminació acústica, la gestió dels residus urbans o l’actualització legislativa i jurisprudencial de l’àmbit. Diverses temàtiques que han estat impartides per Dr. Francisco Javier Sanz, catedràtic de Dret Administratiu de la Universitat de La Coruña, l’advocat Lluís Gallardo o Francesc Canalies, director del Consorci de Medi Ambient i Salut Pública de la Garrotxa.

Des de l’any 2010, la Fundació Aula d’Alts Estudis Electes i la UAB organitzen aquest Seminari on es tracten les qüestions d’actualitat que desperten l’interès pel món local. Així, es pretén que els electes locals que cursen el seminari puguin assolir un conjunt de competències que els permeti desenvolupar la seva tasca al capdavant de les administracions locals amb total confiança i expertesa.