IniciActualitat › Llinars del Vallès gravarà els plens gràc...

Llinars del Vallès gravarà els plens gràcies al servei de videoactes de l’ACM

07 agost de 2017

L’Ajuntament de Llinars del Vallès (Vallès Oriental) podrà gravar els plens municipal gràcies al servei de videoactes que ofereix la central de compres del món local. 
Aquest sistema permet enregistrar i retransmetre les sessions plenàries, gestionar la informació i signar digitalment les actes dels plens. Amb Llinars del Vallès ja són 13 els ens locals adherits al sistema de les vídeo actes que ofereix la central de compres impulsada per l’ACM.

El municipi del Vallès Oriental, també es beneficia de l’acord marc de subministrament elèctric, estalviant un 10% en la factura elèctrica de l’anterior acord marc. En aquest servei són 750 els ens locals adherits a tot Catalunya. 

Actualment la central de compres del món local ofereix serveis  per als ens locals que els suposen un estalvi de procediments, econòmic s i seguretat jurídica. Es poden adquirir productes com gas, electricitat, paper, maquinaria tècnica, equips multifunció, vehicles, manteniment d’ascensors, assegurances i equips informàtics