IniciActualitat › Masquefa ja disposa d’un camió amb plataf...

Masquefa ja disposa d’un camió amb plataforma elevadora mòbil gràcies a l’acord marc de maquinària tècnica de l’ACM

31 juliol de 2018

L’Ajuntament de Masquefa ha adquirit un camió amb plataforma elevadora mòbil a través de l’Acord marc de maquinària tècnica de l’ACM, i des de fa uns dies ja en pot fer ús.

Aquest vehicle Nissan NT400 Cabstar 3514/2 confort Movex P-140TL/R està pensat per tal que les brigades municipals l’utilitzin, principalment en cas d’obres, tasques de neteja i transport. L’Acord marc de maquinària tècnica té una molt bona acollida entres els municipis i ens locals, ja que són 48 els qui ja han contractat algun dels productes dels que disposa.

Masquefa és un usuari habitual de la Central de Compres de l’ACM. Aquest municipi de l’Anoia ja ha contractat el subministrament de paper, d’aparells d’impressió i multifunció , manteniment d’ascensors, instal·lació i manteniment de DEA’s, equips informàtics, electricitat, assegurances, gas, mobilitat sostenible i vehicles de serveis. Així doncs, amb l’adquisició d’aquest camió, Masquefa suma un nou producte i segueix augmentant la seva confiança en la Central de Compres de l’ACM.