IniciActualitat › Més de 400 alcaldes i alcaldesses ja han mo...

Més de 400 alcaldes i alcaldesses ja han mostrat el seu suport al Referèndum

07 setembre de 2017

Més de 400 alcaldes han signat al llarg d’aquest matí el Decret de suport al Referèndum d'Independència convocat pel proper l'1 d'octubre de 2017. Ajuntaments de tot el país han visualitzat des de primera hora del matí el seu suport al Govern, poques hores després que se signés el decret de convocatòria i que, prèviament, el Parlament dónes llum verda a la Llei del Referèndum. 

L'Associació Catalana de Municipis (ACM) i l'Associació de Municipis per la Independència (AMI) han impulsat aquesta iniciativa que vol visualitzar el paper cabdal dels municipis en l'actual procés polític i el suport a l'executiu del president Carles Puigdemont.

La signatura és una demostració de compromís del món local, tot responent a l’anhel dels seus veïns i veïnes, alhora és una mostra fermesa davant les constants amenaces del govern espanyol que aquest ja dijous ha anunciat que enviarà una carta als ajuntaments catalans demanant que no col·laborin amb un referèndum que vol donar veu a la ciutadania perquè decideixi lliurement i pacíficament el futur polític de Catalunya.