IniciActualitat › Miquel Buch anuncia que deixa la presidènci...

Miquel Buch anuncia que deixa la presidència de l’ACM

05 desembre de 2017

El president de l’ACM, Miquel Buch, ha anunciat aquest matí als membres del comitè executiu que deixa el càrrec de president de l’entitat. Assegura que després de 10 anys com a alcalde de Premià de Mar, és moment de deixar l’alcaldia i la presidència de l’entitat per no perpetuar-se en el càrrec. El Comitè Executiu de l’entitat ha acordat celebrar una assemblea el proper dissabte 20 de gener a Cardona on s’escollirà el nou president de l’entitat.  

Miquel Buch deixa l’entitat municipalista després de sis anys al capdavant. Durant aquests anys, l’Associació Catalana de Municipis i Comarques ha esdevingut un referent per als alcaldes i alcaldesses de Catalunya. Amb més d’un miler d’ens locals associats, l’entitat ofereix serveis adreçats ens locals catalans i s’ha convertit en un referent per al món local català. La defensa del món local ha estat una constant per part de Miquel Buch, que ha contribuït a defensar la gran tasca que fan els alcaldes i alcaldesses de Catalunya. 

El dret a decidir dels catalans i catalanes sobre el futur de Catalunya o la defensa del món local davant l’atac que suposa l’aprovació de la Llei de Racionalització i Sostenibilitat de l’Administració Local han estat dos eixos principals durant el mandat de Miquel Buch.