IniciActualitat › El món local condemna fermament la brutal a...

El món local condemna fermament la brutal actuació dels cossos de seguretat espanyols

01 octubre de 2017

L’Associació Catalana de Municipis i Comarques lamenta profundament les actuacions absolutament desproporcionades dels cossos de la Guàrdia Civil i la Policia Nacional que s’han produït durant el dia d’avui en diferents poblacions del territori català. 

Els ajuntaments catalans condemnen enèrgicament les accions violentes que han provocat més de 800 ferits a veïns i veïnes, entre els quals hi havia algun alcalde, que de forma pacífica, han volgut exercir el seu dret a vot. 

Des del món local fem un reconeixement a la gran tasca que han fet els alcaldes i alcaldesses per defensar els anhels dels catalans i catalanes. Així mateix, agraïm la gran mobilització pacífica que han dut a terme tota la ciutadania catalana, que malgrat les agressions i els impediments, han pogut exercir el seu dret a vot. 

Finalment, des del municipalisme català manifestem que ens seguirem mantenint ferms en la defensa del dret a decidir i l’obediència en la voluntat del poble català. Per aquest motiu, mostrem ple suport al President i el Govern de la Generalitat en seguir defensant la voluntat del poble català.