IniciActualitat › Nou acord marc de subministrament de gas nat...

Nou acord marc de subministrament de gas natural

03 agost de 2018

El subministrament de gas natural és un servei que utilitzen 225 ens locals amb uns preus que s’actualitzen trimestralment durant la vigència del contracte, i que en els darrers anys han mantingut sempre una posició econòmicament molt avantatjosa. Actualment, ens trobem en el període d’al·legacions pertinent, ja que el contracte es va adjudicar el 20 de juliol, i la previsió és que es formalitzi a principis de setembre. L’empresa adjudicatària que oferirà aquest subministrament és novament Endesa Energia SAU.

El fet que l’empresa adjudicatària sigui la mateixa suposa una major facilitat per als ens locals que utilitzen aquest servei, ja que no caldrà fer canvi de CUPS a una nova comercialitzadora.

Tot ens local interessat a mantenir el subministrament de gas natural a través de la Central de Compres de l’ACM haurà d’adherir-se de nou i, per tant, caldria que preveiéssiu passar l’acord (per ple, junta o decret) durant el proper mes de setembre.

APARTAT GAS NATURAL

Podeu consultar l’expedient en el link següent: ENLLAÇ

Preguem tingueu present aquesta previsió pel mes de setembre i tot i que us mantindrem informats, no dubteu a sol·licitar-nos qualsevol aclariment.