IniciActualitat › Olost aposta per la mobilitat sostenible adq...

Olost aposta per la mobilitat sostenible adquirint un punt de recàrrega per a vehicle elèctric

05 desembre de 2018

El petit municipi d'Olost és un dels nous ens locals que ha decidit confiar amb l'ACM i apostar per la mobilitat sostenible, a través d'un punt de recàrrega semi – ràpida per a vehicles elèctrics, amb el seu corresponent estudi d’instal·lació, manteniment i gestió.

Els ajuntaments cop són més conscients de la necessitat d’apostar per la mobilitat sostenible com a forma de procurar pel benestar del medi ambient, i aposten per renovar les seves flotes de vehicles amb la modalitat elèctrica. L'ACM té un ferm compromís amb la mobilitat sostenible i per això el seu acord marc de mobilitat sostenible ofert des de la Central de Compres de l'entitat facilita l'adquisició de punts de recàrrega per a vehicles.

En referència pròpiament al punt de recàrrega, es poden contractar dos tipus de serveis: el propi punt de recàrrega i l’estudi de la seva instal·lació, i el seu manteniment i gestió. Són sis les empreses adjudicatàries d’aquest lot, que ofereixen preus competitius des de la més absoluta seguretat jurídica que garanteix l’ACM.

Pel que fa a Olost i la seva relació amb la central de compres de l’ACM, cal destacar que aquesta vila ja és usuària dels Acords marc de subministrament de paper i electricitat, això com el pla de riscos. Sens dubte, tots els municipis es beneficien de la facilitat en la contractació a través de l’ACM, però els més petits hi veuen un mecanisme molt útil per facilitar-los el dia a dia.

Localització