IniciActualitat › El president de l’ACM, David Saldoni, part...

El president de l’ACM, David Saldoni, participa al Consell d’alcaldes d'Osona

06 desembre de 2018

El president de l’ACM, David Saldoni, ha assistit aquest dimecres al vespre al Consell d’Alcaldes d'Osona. La visita formava part de la iniciativa de l'entitat municipalista de recórrer el territori per escoltar les inquietuds, problemàtiques i necessitats que tenen els alcaldes i alcaldesses.

Al Consell d’alcaldes d'Osona, David Saldoni ha pogut escoltar algunes aportacions dels representants locals i alhora exposar quins serveis ofereix l’ACM per facilitar el dia a dia dels ens locals. Ha ofert totes les propostes formatives i la plataforma de l’ACM per preparar els electes i tècnics de l’administració local i adaptar-les a la comarca d’Osona. “Cada dia els ciutadans exigeixen més i cal fer feina, però ben feta i des de l’ACM hi podem ajudar”, ha destacat.

Saldoni també ha explicat que la Central de Compres de l’ACM properament incorporarà nous productes i serveis. Està previst que al mes de gener es liciti l’acord marc d’eficiència energètica de l’enllumenat públic dels municipis i també està molt avançat l’acord marc per adquirir parcs infantils i mobiliari urbà o el de calderes de biomassa. Actualment, més de 850 ajuntaments utilitzen la Central de Compres. Segons Saldoni, "el tema de la contractació cada cop és més complicat i l’objectiu és poder territorialitzada al màxim els lots de contractació”.

El president de l’ACM també ha insistit en la necessitat que el món local sigui un interlocutor fort davant d'administracions superiors en les polítiques del país que afecten els municipis. "Quan anem junts i trobem mínims comuns denomiadors entre els ajuntaments és quan som més forts”, ha destacat.

Localització