IniciActualitat › Pròrroga del contracte de l’Acord marc de...

Pròrroga del contracte de l’Acord marc de mobilitat sostenible de la Central de Compres de l'ACM

21 gener de 2019

Des del 15 de gener de 2019 està en vigor la pròrroga del contracte de l’Acord marc de mobilitat sostenible, que estarà operatiu fins el 15 de gener de 2020. Amb aquesta renovació es fa palesa la bona rebuda que ha tingut aquest Acord marc entre els ens locals i la voluntat que tenen de seguir fent-ne ús.

L’aposta de l’ACM per la mobilitat sostenible és un fet i cada cop són més els ens locals que hi creuen i que veuen en els vehicles elèctrics i híbrids una manera de tenir cura dels seus municipis i del medi ambient. Actualment, són 211 els ens locals que confien en aquest servei. Al gràfic següent es poden veure les xifres que mostren la confiança dels ens locals en la mobilitat sostenible amb dades d’aquest 2018:

Durant el període 2013-2017 el 95% dels vehicles que es compraven a través de la central de compres de l’ACM eren dièsel i un 5% de benzina. Així doncs, l’aposta de l’ACM per ambientalitzar la central de compres, principalment pel que fa a la mobilitat, ha suposat un punt d’inflexió en la manera com els ens locals planifiquen la compra de vehicles per a les seves flotes.

Cal subratllar també que aquest Acord marc inclou el subministrament, estudi, manteniment i gestió de punt de recàrrega semi-ràpida de vehicles elèctrics. Aquest element és cada cop més necessari tenint en compte l’augment de vehicles elèctrics que s’està produint arreu del país.

APARTAT WEB MOBILITAT SOSTENIBLE