IniciActualitat › Saldoni: “Cal que totes les persones del p...

Saldoni: “Cal que totes les persones del país tinguin les mateixes oportunitats visquin on visquin”

06 març de 2018

El president de l’ACM, David Saldoni, ha participat aquesta tarda a l’assemblea general de Localret on ha fet un reconeixement a la importància de les noves tecnologies per aconseguir més transparència, més accés a la informació i més bon govern. 

Saldoni ha iniciat la seva intervenció destacant l’objectiu comú entre Localret i l’ACM: “Facilitar la gestió i la prestació de serveis als ens locals del nostre país és un dels objectiu que perseguit i per poder-ho fer amb eficiència i eficàcia és imprescindible col·laboració i coordinació entre les nostres entitats” ha dit.

L’alcalde de Sallent ha elogiat la tasca que du a terme Localret perquè ajuda a fer realitat un nou model de gestió pública que passa per més eficiència, més transparència, més participació i en definitiva per uns governs més propers. 

Finalment ha manifestat que a banda d’aconseguir uns serveis més eficients, de qualitat, propers I accessibles a les persones, cal fer-ho garantint la igualtat. “Cal que totes les persones del país tinguin les mateixes oportunitats visquin on visquin. Això ens permetrà aconseguir un país cohesionat, on tota la ciutadania tingui els mateixos serveis I la mateixa qualitat de vida.