IniciActualitat › Saldoni es reuneix amb els ex-presidents de ...

Saldoni es reuneix amb els ex-presidents de l’ACM

07 febrer de 2018

El president de l’ACM, David Saldoni s’ha reunit aquesta tarda amb els antics presidents de l’ACM per tal de presentar les seves propostes de futur perquè l’ACM segueixin sent  l’entitat municipalista de referència a Catalunya.

Saldoni s’ha trobat amb els ex-presidents, Miquel Buch, Salvador Esteve, Pere Macies,  Joan Maria Roig, Arcadi Calçada, Pilar Blasco, Carles Azuara, Juli Sanclimens i Josep Grau. Una trobada que ha servit, a l’actual president de l’ACM, per conèixer les diferents experiències dels presidents al seu pas per l’entitat municipalista. 

El nou president ha aprofitat l’avinentesa per explicar quin és el seu projecte de futur. Un projecte que passa per seguir mantenint l’ACM com a entitat municipalista de referència a Catalunya i sobretot, que l’entitat segueixi sent una veritable entitat de serveis per al món local. En aquest sentit, els ha explicat els diferents productes o serveis que es proporcionen a través de la Central de Compres del Món Local. Una central que compta amb més d’un miler d’ens locals que compren algun producte o servei . 

Per Saldoni, el paper de l’ACM passa per seguir donant veu als ajuntaments catalans, que són el reflex de la ciutadania catalana. “Volem que els ajuntaments trobin en l’ACM casa seva”  ha dit. 

La trobada també ha comptat amb la presència del secretari general de l’ACM, Marc Pifarré i el gerent, Santi Valls.