IniciActualitat › Sant Llorenç d'Hortons millora la gest...

Sant Llorenç d'Hortons millora la gestió de la neteja amb una escombradora adquirida a través de la Central de Compres de l'ACM

13 juny de 2017

L’ajuntament de Sant Llorenç d’Hortons acaba d’adquirir l’escombradora vial d’aspiració mitjana (model SWINGO 200+), que els permetrà una millor gestió de la neteja que realitzen en els espais públics. La compra s’ha dut a terme mitjançant l’adhesió a l’acord marc de subministrament de maquinaria tècnica que ofereix la Central de Compres de l’ACM. Un total de 19 ens locals ja s’han beneficiat dels preus avantatjosos i de l’estalvi procedimental que ofereix aquest acord marc.

Hem de tenir en compte que aquesta licitació és molt específica pel cost que suopsen les màquines i perquè molts ajuntaments tenen subcontractat el servei de neteja viària a través d'empreses especialitzades.

El municipi de l’Alt Penedès també gaudeix d’altres productes oferts per l’ACM i que li suposen un estalvi, com són l’electricitat i el paper. Un total de 998 ens locals fan ús d’algun dels productes que es s'ofereixen des de la Central de Compres del món local.