IniciActualitat › Seixanta ens locals ja són usuaris del serv...

Seixanta ens locals ja són usuaris del servei de videoactes de l’ACM

18 febrer de 2019

Des del mes de desembre de 2016 està en funcionament l’Acord marc de subministrament de sistema de videoacta, i amb l’adhesió de l’ajuntament de la Bisbal del Penedès ja són seixanta els ens locals que en són usuaris.  

El funcionament del sistema de videoacta permet, entre d’altres prestacions, l’elaboració de les actes del plens municipals combinant la gravació d’aquests amb la documentació inclosa en l’ordre del dia de la reunió, tot signat electrònicament mitjançant certificat digital o amb el DNI electrònic del Secretari de l’ens locals, de manera que es dóna fe de l’acte.

Aquest servei ofereix la possibilitat d’adquirir el sistema de videoacta en modalitat compra o arrendament: videoacta, retransmissió de la sessió, accessoris del sistema, allotjament i manteniment del sistema. Les empreses adjudicatàries que ofereixen aquest servei són Acta Digital, Ambiser, Semic i Vitelsa.

Al següent enllaç es pot consultar tota la informació referent a aquest Acord marc: http://www.acm.cat/compres/productes/videoactes