IniciActualitat › Subministrament i instal·lació de parcs in...

Subministrament i instal·lació de parcs infantils i mobiliari urbà: nou servei de la Central de Compres

08 març de 2019

Des de la Central de Compres posem a la disposició dels ens locals un nou servei: el subministrament i instal·lació de parcs infantils i mobiliari urbà. Es tracta d’una demanda que ens han fet arribar des de molts ajuntaments que, veient la necessitat de poder disposar d’un Acord marc d’aquest tipus, permetés el subministrament i instal·lació d’elements de joc infantils i esportius, el paviment i el tancament corresponent per aquestes zones, així com el mobiliari urbà que inclou la zona de jocs infantils i de fitness i workout de l’espai públic.

L’Acord marc inclou tres tipologies de parcs infantils, depenent del material amb què estan fabricats: fusta, metall o plàstic. A més, s’han licitat elements bàsics en aquests materials per tal que puguin substituir els que hagin estat malmesos o ampliar les zones de jocs. Cal subratllar que tots ells estan disponibles en la seva variant inclusiva que permet l’ús a persones amb discapacitat. Aquests elements són:

  • Estructures multijoc. Estan formades per una torre amb un tobogan i l’accés al mateix mitjançant escala, estructura antilliscant o element de trepa.
  • Gronxadors amb dos seients.
  • Joc de molla o balancí. Permet el balanceig en diferents direccions.
  • Joc de rotació. Un o diversos eixos fan girar aquesta estructura tipus carrusel.
  • Caseta. Pot ser oberta o tancada amb teulada.

En base a aquests elements s’ha licitat un lot concret pel subministrament i instal·lació d’àrees de jocs infantils en els materials ja esmentats, formades per 3, 4 i 5 elements.

  • 3 elements. Una superfície de 13x11m2 amb una estructura multijoc i un tobogan, un gronxador de dos seients i un balancí.
  • 4 elements. Superfície de 20x12m2 amb els tres elements anteriors i un joc de rotació.
  • 5 elements. En una superfície de 25x20m2 s’hi ubiquen els quatre elements anteriors i una caseta.

Aquest Acord marc ofereix també la possibilitat d’adquirir jocs musicals i elements individuals de fitness i workout. Pel que fa als de fitness es poden comprar bicicletes, el·líptiques, elements de gir de cintura i rotatori doble a més dels patins. En referència als elements de workout, es posen a disposició dels ens locals espatlleres, paral·leles, flexions, escala i banc d’exercicis.

Pel que fa a l’adjudicació d’aquest servei, es va realitzar en modalitat de selecció, de la qual n’han sorgit 11 empreses adjudicatàries d’un o més dels 12 lots adjudicats.

Podeu consultar tota la informació referent a aquest Acord marc a l'APARTAT WEB, trucant al 93.496.16.16 (Ext. 239) així com enviant un correu electrònic a centraldecompres@acm.cat