IniciActualitat › Tarragona i l’Ampolla aposten per la trans...

Tarragona i l’Ampolla aposten per la transformació de vehicles que ofereix l’Acord marc de mobilitat sostenible

13 febrer de 2019

Els ajuntaments de Tarragona i l’Ampolla fan ús de l’Acord marc de mobilitat sostenible de l’ACM i aposten per un dels serveis que ofereix: la transformació de vehicles. En concret, la capital tarragonina ha contractat la transformació de tres vehicles i dues motos policials, i la població del Baix Ebre, la d’un vehicle també policial.

Aquest servei està adjudicat a cinc empreses que, a requeriment de l’ens local, han de presentar una oferta de transformació del vehicle de serveis generals adjudicat en la modalitat de compra. L’Acord marc ofereix també vehicles de serveis generals i policials elèctrics, híbrids i de motor de combustió de compra o rènting, i el subministrament, manteniment i gestió dels punts de recàrrega semi-ràpida per a vehicles elèctrics. Actualment, són usuaris d’aquest Acord marc 219 ens locals.

Els ajuntaments de Tarragona i l’Ampolla utilitzen diversos dels serveis que oferim des de la Central de Compres de l’ACM, des d’on es fa un escrupolós seguiment de les normes sobre contractació pública i de les recomanacions i bones pràctiques de les diverses administracions per tal d’incloure-les a les licitacions que es tiren endavant.