IniciActualitat › Torà aposta per cardioprotegir-se a través...

Torà aposta per cardioprotegir-se a través de l’Acord marc de l’ACM

21 gener de 2019

El petit municipi de Torà, a La Segarra, confia de nou en la nostra Central de Compres i aposta per cardioprotegir-se mitjançant el rènting de dos desfibril·ladors (DEA) que facilita el nostre Acord marc. Amb aquesta adhesió ja són 71 els ens locals que han apostat per aquest servei, que es va licitar el setembre de 2017.

Aquest Acord marc ofereix el subministrament d’aparells desfibril·ladors externs automàtics, amb o sense instal·lació, en modalitat de compra i arrendament, així com els serveis de manteniment i formació. Són set les empreses adjudicatàries d’aquest servei que ofereixen cardioprotecció a espais municipals, com són platges i parcs, zones esportives, mercats, vehicles policials, etc.

Torà ja és usuari de diversos serveis que s’ofereixen des de la Central de Compres de l’ACM: manteniment d’aparells elevadors, subministrament elèctric i pòlisses d’assegurances i servei de mediació. Tots els ens locals que adquireixen qualsevol dels serveis de la nostra Central de Compres ho fan amb les mateixes condicions i al mateix preu gràcies a la compra centralitzada. Així doncs, tots els nostres socis poden comprar al millor preu i mitjançant les condicions més òptimes regits per la més escrupolosa seguretat jurídica.

Localització