Inici › Àmbit Sectorial de turisme

Àmbit Sectorial de turisme

El seu principal objectiu és analitzar i detectar les diferents necessitats que tenen els departaments de Turisme als diferents ajuntaments catalans.

 

 

Convocatòria de la Comissió de Turisme (23 maig 2017)

Em plau convocar-vos a la reunió de la Comissió sectorial de Turisme que tindrà lloc dimarts 23 de maig del 2017 a les 16:30h a la seu de l’ACM (C/ València, 231, 5a planta - Barcelona), amb el següent ordre del dia:

 

1. Benvinguda a càrrec de:
- Il·lma. Sra. Montserrat Candini i Puig, alcaldessa de l’Ajuntament de Calella i presidenta de la Comissió de Turisme de l’ACM

 

2. Intervenció del director general de Turisme, Sr. Octavi Bono, sota el títol: "Reptes, model i instruments per a una millor governança del turisme a Catalunya".

 

3. Repàs als temes d’actualitat de la Comissió.

 

4. Precs i preguntes

 

Preguem confirmeu la vostra assistència al correu comissions@acm.cat

 
Aprofitant la celebració d’aquesta reunió, us animem a insciure-us formalment a la Comissió de Turisme de l’ACM per tal d’estar al cas de totes les informacions i convocatòries que poden ser d’interès per a vosaltres.

 

La participació en aquesta Comissió està oberta a tots els electes i tècnics locals que ho desitgin, o d’aquelles persones en qui vulguin delegar. Podeu realitzar la vostra inscripció a la comissió al següent enllaç.