IniciÀmbits sectorialsActes i Jornades › Constitució Comissió Urbanisme, Habitatge ...

Constitució Comissió Urbanisme, Habitatge i Infraestructures

01 febrer de 2017

El proper dimecres, 1 de febrer de 2017, a les 10:15 h tindrà lloc la reunió de Constitució formal de la Comissió d'Urbanisme, Habitatge i Infraestructures de l’ACM. Es farà a l'Auditori de l'ACM (Carrer de València, 231, 5a planta, de Barcelona).
 
Amb motiu de la constitució formal de la Comissió, comptarem amb la presència i intervenció del Conseller de Territori i Sostenibilitat, l'Hble Sr. Josep Rull i Andreu, que comentarà aquelles qüestions de més actualitat del seu àmbit de gestió en que està implicat el món local.
 
 
ORDRE DEL DIA

1. Benvinguda a càrrec del Sr. Miquel Buch i Moya, president de l'ACM

2. Intervenció del Sr. Pol Pagès i Pont, president de la comissió d’Urbanisme, Habitatge i Infraestructures

3. Intervenció de l'Hble Sr. Josep Rull i Andreu, Conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya.

4. Torn obert d'intervencions i debat.

5. Aspectes organitzatius i de representació de la Comissió, a càrrec del Sr. Pol Pagès i Pont, president de la Comissió.

6. Torn de paraula.

7. "La crisi habitacional i la pobresa energètica, feina feta i situació actual" Intervenció de la Sra. Míriam Paredes i Espinar, responsable de l'Oficina local d'Habitatge d'Olot, membre de la comissió i tècnica col·laboradora en habitatge de l'ACM.

8. Torn de paraula

9. Repàs d’altres temes rellevants de l’activitat de la comissió i dels temes presents que puguin ser d'interès.

10. Precs i preguntes
 
  
MOLT IMPORTANT: Per qüestions de previsió d'assistents, us agrairem molt que confirmeu la vostra assistència el més aviat possible al correu comissions@acm.cat