Inici › Hub ACM

Hub ACM

Sitges adquireix 47 ordinadors a través de la central de compres de l’ACM set

Sitges adquireix 47 ordinadors a través de la central de compres de l’ACM

L’Ajuntament de Sitges reforça la seva confiança amb la central de compres de l’ACM i adquireix via rènting 47 ordinadors, així com monitors i llicències de programari, mitjançant l’acord marc d’equips informàtics.

Aquest acord marc facilita l’adquisició, via compra o rènting, d’ordinadors portàtils o de sobretaula, així com dels diversos accessoris relacionats amb l’àmbit de la informàtica: monitors, servidors, software, etc.

Actualment, són 104 els ens locals que confien en aquest acord marc i han adquirit alguns dels elements que disposa. L’Ajuntament de Sitges és un usuari habitual dels serveis de la central de compres del món local. De fet, té contractades bona part de les prestacions que s’hi ofereixen: vehicles, subministrament d’electricitat i gas, paper, assegurances i equips multifunció.

Seguir llegint
Cabanes contracta el manteniment de dos ascensors a través de l’ACM set

Cabanes contracta el manteniment de dos ascensors a través de l’ACM

L’ajuntament de Cabanes, a l’Alt Empordà, s’ha adherit a l’Acord marc de l’ACM de manteniment d’aparells elevadors per donar servei a dos ascensors. Aquest Acord marc està dividit en 10 lots territorials amb una empresa adjudicatària per cadascun d’ells. En el cas de la comarca de l’Alt Empordà, és l’empresa gironina Citylift la responsable de les tasques de manteniment dels ascensors. 

Fa més d’un any que aquest servei es presta des de la central de compres de l’ACM i està tenint una molt bona acollida. Tant és així que amb aquest nou acord amb l’ajuntament de Cabanes ja són 90 els ens locals que han contractat aquest servei, que ofereix tres tipus de manteniment: bàsic, semi – risc i tot risc, tant interior com exterior.

La vila de Cabanes, de poc més de 900 habitants, confia en l’estalvi econòmic i la seguretat jurídica que suposa contractar els serveis que s’ofereixen des de la central de compres de l’ACM sumant els serveis que ja té contractats com l’electricitat i un aparell DEA amb instal·lació i manteniment.

Seguir llegint
Betevé adquireix 7 vehicles a través de la Central de Compres de l’ACM set

Betevé adquireix 7 vehicles a través de la Central de Compres de l’ACM

La televisió pública de la ciutat de Barcelona, Betevé, ha confiat en la nostra Central de Compres i ha adquirit 7 vehicles a través de l’Acord marc de mobilitat sostenible: dues furgonetes elèctriques Nissan NV 200E i 5 cotxes Ford C Max.

Aquest Acord marc compta amb la confiança de 165 ens locals que han adquirit ja algun dels vehicles de què disposa, ja siguin elèctrics, híbrids i de benzina per a serveis generals i ús policial, motocicletes policials i de serveis generals, i bicicletes elèctriques. A més, aquest Acord marc compta amb la possibilitat d’instal·lar punts de recàrrega semi-ràpida per a vehicles elèctrics i transformació de vehicles de serveis generals.

Per tal de consultar tota la informació referent a l’Acord marc de mobilitat sostenible en aquest ENLLAÇ.

Seguir llegint
Ja es pot fer l'adhesió al nou acord marc de subministrament de gas natural set

Ja es pot fer l'adhesió al nou acord marc de subministrament de gas natural

Com ja us vàrem comunicar fa unes setmanes, el proper 30 de setembre venç el contracte actual de l’acord marc de subministrament de gas natural. En el seu moment, vàrem fer arribar el comunicat a tots els ens locals sobre l’adjudicació del nou acord marc i, per tant, tot està en disposició per tal que el proper 1 d’octubre pugueu seguir utilitzant aquest servei.

A partir d’avui ja us podeu adherir al nou contracte de subministrament de gas natural (expedient 2018.02-D1) i tal i com us vàrem avançar en el correu de principis d’agost, convindria que prenguéssiu l’acord d’adhesió durant aquest mes de setembre.

Trobareu tota la informació a la nostra pàgina web: APARTAT GAS NATURAL d’on us podreu descarregar el model d’adhesió i els dos formularis necessaris per formalitzar el tràmit.

El període de vigència del nou contracte és de l’1 d’octubre del 2018 fins el 30 de setembre de 2019.

Seguir llegint
Granyena de Segarra contracta l’electricitat com a primer servei de la Central de Compres de l’ACM ago

Granyena de Segarra contracta l’electricitat com a primer servei de la Central de Compres de l’ACM

L’Ajuntament de Granyena de Segarra s’ha adherit per primera vegada a l’acord marc d’electricitat de la Central de Compres de l’ACM. Amb aquesta adhesió el petit municipi de la comarca de la Segarra passa a beneficiar-se dels nous preus licitats i vigents des de l’1 de gener de 2017, disposant 100% d’energia verda. En aquests moments l’acord marc d’electricitat de la Central de Compres compta amb 883 ens catalans adherits.

Seguir llegint

Pàgines