Inici › Hub ACM

Hub ACM

Santa Maria de Palautordera contracta el sistema de vídeoactes i transmissió de plens oct.

Santa Maria de Palautordera contracta el sistema de vídeoactes i transmissió de plens

L’Ajuntament de Santa Maria de Palautordera s’ha adherit recentment al sistema de subministrament de sistemes de vídeoactes i transmissió de plens que s'ofereix a través de la Central de Compres de l'ACM. Aquest sistema permet enregistrar i retransmetre les sessions plenàries, gestionar la informació i signar digitalment les actes dels plens, agilitzant també la gestió de la informació i el seu tractament. Actualment, ja hi ha 18 els ens locals que gaudeixen d’aquest servei.

Santa Maria de Palautordera, a banda d'aquest últim servei, també es beneficia d'altres productes de la Central de Compres. És un dels 504 ens que també es beneficia de l’acord marc d’assegurances i servei de mediació, concretament amb la pòlissa de responsabilitat civil i patrimonial. Al mateix temps, està adherit a l’acord marc de subministrament elèctric i obté un estalvi del 10% en la factura elèctrica en relació a l’any anterior.

Seguir llegint
Posem en marxa l'acord marc de subministrament d'aparells desfibril·ladors a través de la Central de Compres oct.

Posem en marxa l'acord marc de subministrament d'aparells desfibril·ladors a través de la Central de Compres

Des d’avui i per un termini de 24 mesos, la Central de Compres de l’ACM posa a disposició el servei de subministrament d’aparells desfibril·ladors (DEA) i els serveis associats de manteniment i formació dels mateixos. Aquest acord té per objectiu oferir solucions als ens locals en el seu propòsit d’establir nous espais cardioprotegits i ampliar els existents.

L’Acord marc diferencia entre el subministrament de DEAs amb o sense instal·lació i amb la possibilitat d’adquirir-ho en modalitat de compra o arrendament. La modalitat amb instal·lació està pensada pels DEAs ubicats a l’exterior i es materialitza amb l’allotjament del DEA dins una cabina ancorada a una paret.

En previsió de donar servei als ens locals que volen contractar-ne el manteniment o bé aprofundir en la formació i difusió, s’ha inclòs també un lot exclusivament de manteniment dels aparells i un altre per a la realització d’accions formatives i de sensibilització en l´ús dels DEAs. L’acord marc també ha fixat els preus dels recanvis dels DEAs facilitant la previsió dels costos de funcionament d’aquests aparells al llarg de la seva vida útil.  

L’adjudicació de l’acord marc de subministrament d’aparells desfibril·ladors i els serveis associats de manteniment i formació s’ha realitzat en modalitat de selecció. D’aquesta selecció n’han resultat 7 empreses adjudicatàries d’un o més dels sis lots licitats. 

Per contractar aquests serveis o per qualsevol altre que ofereix l’ACM, cal estar adherit al sistema d’adquisició centralitzada de l’ACM (CCDL). Per a qualsevol consulta podeu contactar amb el servei de compres de l’ACM al telèfon 93 496 16 16 o mitjançant correu electrònic a centraldecompres@acm.cat.

Seguir llegint
Vilobí d'Onyar contracta el servei de manteniment d'ascensors a través de la Central de Compres oct.

Vilobí d'Onyar contracta el servei de manteniment d'ascensors a través de la Central de Compres

L’Ajuntament de Vilobí d’Onyar, municipi de la Selva i amb poc més de 3.000 habitants, s’ha adherit recentment a l’acord marc de manteniment d’aparells elevadors que des del passat mes de juliol ofereix la Central de Compres de l’ACM. Es converteix, així, en el desè ens locals que ha contractat aquest nou servei.

Amb aquesta adhesió l’Ajuntament de Vilobí d’Onyar obtindrà diversos avantatges que suposa adherir-se a l’acord marc de l’ACM com són l'estalvi econòmic i de procediments comptant amb la màxima seguretat jurídica.

Entre altres serveis que contracta l’ajuntament hi ha la compra de paper, les assegurances per defensa jurídica, responsabilitat de càrrecs electes, responsabilitat civil i patrimonial i el servei de mediació, i l’electricitat.

Seguir llegint
L'ACM participa en una jornada sobre mobilitat sostenible i cotxes de baixes emissions set

L'ACM participa en una jornada sobre mobilitat sostenible i cotxes de baixes emissions

El Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya i l'ACM van organitzar el 20 de setembre una jornada centrada en la mobilitat sostenible. El secretari general de l'ACM, Marc Pifarré, va participar en la inauguració, juntament amb la directora general de Qualitat Ambiental i Canvi Climàtic, Mercè Rius.

També va aprofitar la jornada per parlar del nou acord marc de mobilitat sostenible que està a punt d'adjudicar la Central de Compres de l'ACM. Aquest nou acord marc pretén donar l'opció als ajuntaments i ens locals d'adquirir vehicles ecològics i elèctrics i també instal·lar punts de recàrrega.

Durant la jornada també es van presentar casos pràctics de compra de vehicles de baixes emissions amb la participació de representants de l'Ajuntament de Barcelona i Sant Fruitós de Bages.

Seguir llegint
El Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme inicia l'adquisició d'ordinadors a través de la Central de Compres set

El Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme inicia l'adquisició d'ordinadors a través de la Central de Compres

El Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme, entitat adherida a la Central de Compres de l’ACM, s'ha adherit a l’Acord marc de subministrament d’equips informàtics. Amb aquest tràmit ha aconseguit adquirir, en la modalitat d’arrendament, dos ordinadors de sobretaula a preus avantatjosos per als ens locals i organismes vinculats. Actualment 84 ens locals adquireixen equips informàtics gràcies a la seva relació amb la Central de Compres.

Cal destacar que el Consorci també està adherit a l’Acord marc de mediació i assegurances, concretament a les pòlisses de responsabilitat civil, accidents i servei de mediació. Més de mig milier d'ens locals contracten les assegurances amb la Central de Compres de l’ACM.

Seguir llegint

Pàgines