Inici › Hub ACM

Hub ACM

Actualització a la baixa dels preus de l’electricitat de l’Acord marc de l’ACM jun

Actualització a la baixa dels preus de l’electricitat de l’Acord marc de l’ACM

Els ens locals que tinguin contractat el subministrament d’electricitat a través de l’Acord marc de l’ACM notaran un descens en la factura del mes de juny. A partir de l’1 de juny tots els períodes de cada tarifa veuran reduït el preu en 0,4 €/MWh de mitjana. Aquesta variació en els preus de l’electricitat és a causa de l’aplicació de la darrera subhasta d’interumpibilitat celebrada el passat mes de maig i que afecta la part regulada de la tarifa elèctrica.

El subministrament elèctric és el servei més contractat dels que s’ofereixen des de la Central de Compres del món Local. Concretament, ja són 872 les entitats locals que utilitzen el contracte de subministrament elèctric de l’ACM.

Podeu ampliar informació en el següent enllaç: SUBMINISTRAMENT ELÈCTRIC

Seguir llegint
L'Ajuntament de Sant Pere de Vilamajor contracta el servei de manteniment d'ascensors de la Central de Compres jun

L'Ajuntament de Sant Pere de Vilamajor contracta el servei de manteniment d'ascensors de la Central de Compres

L’Ajuntament de Sant Pere de Vilamajor, adherit a la central de compres de l’ACM, recentment ha contractat el servei de manteniment d’ascensors i escales mecàniques, contractant el servei de manteniment bàsic d’interior per a 1 aparell i manteniment bàsic preventiu de muntacàrregues per a un altre aparell. En aquests moments un total de 81 ens locals ja s’hi  han adherit.

L’ajuntament de Sant Pere de Vilamajor també està adherit a l’acord marc d’aparells desfibril·ladors amb un servei de rènting i manteniment per a tres aparells amb instal·lació i dos sense instal·lació. Al mateix temps, contracta les assegurances de responsabilitat civil i patrimonial, responsabilitat de càrrecs electes, vida i servei de mediació, i es beneficia del subministrament d’electricitat, que permet al municipi disposar d’una energia elèctrica 100% verda i d’unes tarifes que suposen un estalvi important en relació a l’anterior acord marc.

 

Seguir llegint
L'Ajuntament de Banyoles contracta el servei de manteniment d'ascensors de la Central de Compres de l'ACM jun

L'Ajuntament de Banyoles contracta el servei de manteniment d'ascensors de la Central de Compres de l'ACM

L’Ajuntament de Banyoles (Pla de l’Estany) s'ha adherit recentment el servei de manteniment d’aparells elevadors per a un total de cinc aparells en modalitat de tot risc i 13 més en modalitat de tot risc d’interior. L’acord marc va entrar en vigor el passat mes de juliol i en aquests moments un total de 78 ens locals ja s’hi han adherit.

La Central de Compres de l’ACM, simplifica els tràmits, permet obtenir preus més competitius i dona total garantia jurídica per a un total d’11 productes (assegurances, electricitat, gas, vehicles en mobilitat sostenible, impressió i multifunció, paper, màquines tècniques, equips informàtics, vídeoactes, ascensors i desfibril·ladors) i 1.102 ens catalans ja estan adherits.

Seguir llegint
L'Ajuntament de Cercs se suma a l'acord marc d'electricitat de la Central de Compres jun

L'Ajuntament de Cercs se suma a l'acord marc d'electricitat de la Central de Compres

L’Ajuntament de Cercs s’ha adherit a la Central de Compres del món local, concretament a l’acord marc d’electricitat. Aquesta adhesió permetrà al municipi del Berguedà beneficiar-se dels avantatges de la compra agregada, disposant d’una energia elèctrica 100% verda i d’unes tarifes que suposen un estalvi important en relació a l’anterior acord marc.

Un total de 864 ens locals contracten actualment el subministrament elèctric mitjançant la Central de compres i 1.100 ens catalans adquireixen algun o més d’un dels 11 productes i serveis que oferim de manera centralitzada. La compra agregada simplifica els tràmits i permet obtenir preus més competitius.

 

Seguir llegint
L'Ajuntament de La Fuliola contracta el subministrament elèctric amb la Central de Compres mai

L'Ajuntament de La Fuliola contracta el subministrament elèctric amb la Central de Compres

L’ajuntament de La Fuliola, comarca de l’Urgell, està adherit a la Central de Compres de l’ACM des d’on contracta el servei d’electricitat disposant d’una energia elèctrica 100% verda i uns preus avantatjosos. Un total de 850 es beneficien d’aquest acord.

El municipi també està adherit a l’acord marc d’assegurances, contractant la pòlissa de responsabilitat civil i patrimonial i el servei de mediació. Al mateix temps, es beneficia de l’acord marc de subministrament d’equips d’impressió i multifunció.

Seguir llegint

Pàgines