IniciActualitat › L'ACM dona suport i participa del Parla...

L'ACM dona suport i participa del Parlament de les Dones

02 juliol de 2019

Aquest dilluns 1 de juliol es va celebrar el Parlament de les Dones a la cambra catalana, amb una declaració institucional que denuncia les situacions de discriminació que encara viuen les dones i les necessitats a les quals cal fer front. La iniciativa, organitzada conjuntament pel Parlament i el Consell Nacional de les Dones de Catalunya (CNDC), va reivindicar el paper de la dona i va reclamar mesures per a la igualtat real. L'ACM, com a representant del món local, també forma part i dona suport a aquest Parlament de les Dones.

Els objectius de la iniciativa són, d’una banda, estrènyer vincles i fer xarxa entre col·lectius i entitats de dones i les diputades per a consolidar complicitats i mostrar un compromís comú amb relació a la situació de les dones en la societat. De l’altra, facilitar la participació de les entitats de dones en l’agenda política del país amb propostes i eines que els grups parlamentaris puguin assumir en l’elaboració de les lleis, la reforma de les ja existents i les pràctiques del dia a dia de la institució.

El ple es va fer aquest dilluns coincidint amb el 25è aniversari de la IV Conferència Mundial sobre les Dones de Beijing.

DECLARACIÓ