IniciActualitat › L'ACM suspèn totes les accions formati...

L'ACM suspèn totes les accions formatives presencials arran de la declaració de l'Emergència 1 del Pla Procicat pel Coronavirus

12 març de 2020

L'Associació Catalana de Municipis i Comarques ha decidit suspendre totes les accions formatives d'acord amb les mesures preventives de protecció de la Generalitat de Catalunya amb motiu del COVID19. Així, els equips de coordinació i direcció acadèmica de les accions formatives de l'ACM han suspès l'activitat sense fixar una data concreta de possible reinici. Aquesta afectació serà per a totes les accions de formació, jornades, congressos, seminaris o presentacions de caràcter presencial que la nostra entitat organitzi o coorganitzi.

Mentrestant, s'està treballant amb les direccions acadèmiques per tal que aquesta suspensió temporal no comporti conseqüències negatives respecte a la futura acreditació dels títols, coneixements i crèdits, així com una disminució de la qualitat de la docència.  

Al mateix temps, s'està treballant per posar algunes eines per no provocar un “blanc” lectiu excessiu en la continuïtat de l’acció formativa, o avaluar la possibilitat de poder oferir alguns continguts a través dels campus virtuals.

En funció de l’evolució de la situació al conjunt del país marcarem la data de tornada a la normalitat amb suficient antelació. Us mantindrem informats a mesura que es vagin consolidant les diferents propostes i alternatives.