IniciActualitat › L'alta demanda fa que obrim un segon gr...

L'alta demanda fa que obrim un segon grup del Seminari de gestió de personal al servei de les entitats locals

27 juny de 2019

L’ACM, en col·laboració amb la Càtedra Enric Prat de la Riba, la UAB i la Càtedra d’Estudis Jurídics Locals Màrius Viadel de la URV, ha iniciat les sessions de la segona edició del Seminari de gestió de personal al servei de les entitats locals. El programa amb un total de quatre sessions s’allargarà fins a finals del mes de novembre, centrat en quatre eixos. La primera sessió, que s'ha fet a l’auditori de la seu de l’ACM aquest dijous, ha versat sobre la necessitat de contractació de personal als ens locals, la tipologia de personal o la incorporació de personal després de la crisi. Les properes sessions tractaran les relacions col·lectives del personal dels ens locals (26 setembre), el règim jurídic del personal laboral dels ens locals (31 octubre) i el règim jurídic del personal de la policia local (28 novembre).

El seminari pretén analitzar de forma pluridisciplinar totes les matèries que poden tenir interès en l’àmbit de la gestió del personal dels ens locals, sobretot ara que s’han constituït els nous ajuntaments i equips de govern municipals. El seminari va adreçat al personal de les entitat locals, que exerceixen de tècnics i de responsables de l’àrea de gestió de recursos humans amb la voluntat de millorar la gestió i el funcionament de l’adminstració local.

Els objectius específics són conèixer les novetats normatives que afecten l’àmbit de la gestió del personal, analitzar l’entorn jurídic de les diverses administracions locals en la gestió del
personal després de la crisi econòmica i analitzar les millors pràctiques per a una gestió pública dels recursos humans. Davant l’èxit de demanda, s'ha fet un segon grup que començarà les sessions el proper 9 de juliol. Encara hi ha inscripcions disponibles. Es poden tramitar aquí.

Localització