IniciActualitat › El Conselh Generau d’Aran adquireix tres D...

El Conselh Generau d’Aran adquireix tres Dacia Duster pels seus agents forestals

08 octubre de 2018

El Conselh Generau d’Aran confia novament en la central de compres de l'ACM i adquireix, via rènting, tres Dacia Duster pels seus agents forestals. El Conselh també disposa dels serveis d’assegurances, electricitat, impressió i multifunció contractats a través de l’ACM.

El Conselh és la principal institució de la Vall d’Aran i té competències en diversos àmbits que afecten el dia a dia dels seus ciutadans. Degut a les característiques geogràfiques de la zona, el paper dels agents forestals és cabdal per prevenir-la d’afectacions que la puguin malmetre, i els vehicles adquirits ajudaran a facilitar-los la feina gràcies a la seva tracció adaptada a la muntanya i la seva àmplia capacitat per transportar el material necessari per les seves tasques habituals.

L’adquisició d’aquests vehicles s’ha fet a través de l’acord marc de mobilitat sostenible, un dels que més confiança genera entre els ens locals que utilitzen la central de compres del món local. Tant és així que actualment són 169 ens, entre ajuntaments, consells comarcals, diputacions i entitats que en depenen.