IniciActualitat › El Consell Comarcal d'Osona acull la pr...

El Consell Comarcal d'Osona acull la primera sessió dels nous tallers formatius per a electes locals

24 octubre de 2019

La seu del Consell Comarcal d'Osona va acollir aquest dimecres 23 d'octubre a la tarda el primer taller de formació postelectoral adreçat a electes. De fet, es tracta de la segona fase dels tallers que l'Àrea de Formació de l'ACM va iniciar per donar eines i ampliar coneixements als nous regidors i regidores. Aquesta segona fase té la peculiaritat que es fa al territori, aprofitant la col·laboració dels Consells Comarcals.

A més, són unes sessions expréss molt més dirigides a facilitar coneixements sobre l'organització dels ajuntaments, el funcionament dels òrgans col·legiats, els drets i deures dels electes, coneixements de gestió pressupostària i econòmica o informació genèrica. La primera sessió va comptar amb la participació del president del Consell Comarcal d'Osona, Joan Carles Rodríguez, i també de la vicepresidenta de l'ACM, Àstrid Desset, que van acompanyar a la quinzena d'electes que van participar en la sessió. Aquesta iniciativa va adreça especialment a regidors amb responsabilitat de govern, però també als de l'oposició en un format de tres hores de durada.

En els propers dies s'aniran concretant més dates i llocs on es faran. Les inscripcions es poden fer a través del nostre apartat de Formació a la web, on s'aniran actualitzant les sessions i els llocs a mesura que es concretin. De moment, hi ha confirmades aquestes sessions i dies:

 

CONSELL COMARCAL DEL PALLARS JUSSÀ - Dia: 25 octubre: INSCRIPCIONS

CONSELL COMARCAL DE LES GARRIGUES - Dia: 28 octubre: INSCRIPCIONS

CONSELL COMARCAL TARRAGONÈS - Dia: 4 novembre: INSCRIPCIONS

Localització