IniciActualitat › El Conseller Homs clou el postgrau en lidera...

El Conseller Homs clou el postgrau en lideratge local

20 març de 2015

El conseller de la presidència Francesc Homs i el president de l’ACM Miquel Buch han estat els encarregats aquesta tarda de fer la cloenda del postgrau en governança local que ha dut a terme l’ACM.

Al llarg de tota la temporada, una vintena d’alumnes han tingut al seu abast les diferents eines per a poder fer front a la governança local. “Al llarg d’aquest mesos heu pogut aprendre una mica millor què és el que s’ha de fer per governar. Unes eines que ens ajudaran a adaptar-nos als canvis en la manera de fer les coses i a tenir capacitats de lideratge. En definitiva com aprofitar les eines existents” ha manifestat el president de l’ACM, Miquel Buch al llarg del seu discurs. 
 
Ha estat el conseller Francesc Homs qui ha felicitat a l’ACM per a dur a terme aquest tipus de formació ja que ha defensat que "els electes i tècnics locals han d’estar el millor formats possible per a fer front ales demandes de la ciutadania"
 
Aquesta és la segona edició del postgrau de lideratge i governança local que ha comptat amb una vintena de persones inscrites.