IniciActualitat › El Fòrum de Joves Electes fa la primera ses...

El Fòrum de Joves Electes fa la primera sessió de treball per afrontar els reptes del nou mandat

16 gener de 2020

El Fòrum de Joves Electes ha fet la primera reunió després de la seva constitució, amb l’alcalde de Fonollosa, Eloi Hernàndez, de president. La primera sessió ha servit per distribuir tasques i afrontar els reptes d’acord amb el pla de mandat de l’ACM. També s’ha començat a plantejar la nova trobada nacional de joves electes, un espai de debat i de xarxa entre electes joves

Després de la constitució del Fòrum de Joves Electes l’ACM ha acollit avui una nova sessió de treball per afrontar els reptes i objectius que s’ha marcat aquesta agrupació de regidors i regidores joves. En aquest sentit s’han distribuït tasques sectorials per iniciar els treballs de debat, anàlisi i proposició d’iniciatives per encarar els diferents aspectes que consideren rellevants i prioritaris. Els àmbits de treball on s’han designat diversos membres del Fòrum han estat l’habitatge, el territori i el Pla Nacional de Joventut així com també una comissió organitzadora de la propera trobada nacional de joves electes. Alhora aquesta tasca confluirà amb el pla de mandat de l’ACM, on es plantegen diferents accions, problemàtiques i aspectes que s’han d’afrontar en l’àmbit municipalista i nacional en els propers 4 anys.

Un dels principals punts de trobada que organitzada el Fòrum és la trobada nacional de joves electes, una jornada participativa on hi són convidats tots els electes del país, en aquest mandat prop de 700, que serveix per posar en comú tant experiències municipals com també el debat sobre diferents temàtiques que afecten al jovent i als municipis. En aquest sentit s’ha destacat la importància d’aquesta trobada nacional com una oportunitat per crear xarxa i posar en l’epicentre del debat aquells aspectes més rellevants sobre els quals es vol incidir així com aportar en aquest espai formació interessant i útil pels regidors i regidores. 

L'última trobada nacional de joves electes es va celebrar a Fonollosa el passat 2 de febrer, encarada als comicis municipals del mes de maig. Va comptar amb la participació del Conseller d'Afers Socials, Treball i Famílies Chakir el Homrani.

Localització