IniciActualitat › El Masnou adquireix 290 papereres, 85 bancs ...

El Masnou adquireix 290 papereres, 85 bancs de fusta i 77 pilones utilitzant la central de compres de l’ACM

16 desembre de 2019

L’ajuntament del Masnou confia en l’Acord marc de parcs infantils i mobiliari urbà de la central de compres de l’ACM per tal d’adquirir 290 papereres, amb i sense cendrer, 85 bancs de fusta i 77 pilones que instal·larà a diversos punts del municipi.

Mitjançant aquest Acord marc es poden adquirir diversos elements per vestir els carrers amb mobiliari urbà, com són bancs de fusta, pedra i metall, papereres amb i sense cendrer, i pilones.  A més, gràcies a aquest Acord marc també es poden comprar elements de joc infantil, paviment i tancament dels espais de joc, i elements de fitness i workout. Actualment, ja són 29 els ens locals que confien en aquest servei per proveir-se dels diferents elements que el conformen.

El Masnou utilitza molts dels serveis que s’ofereixen des de la central de compres de l’ACM: dels més recents com eficiència en l’enllumenat públic mitjançant el subministrament de llumeneres LED fins a impressió i multifunció passant pel subministrament de desfibril·ladors, assegurances, vehicles i videoactes.