IniciActualitat › Encetem la 7a edició del Postgrau de Gesti...

Encetem la 7a edició del Postgrau de Gestió de personal i relacions laborals dels ens locals

16 gener de 2023

Aquest dilluns 16 de gener a la tarda l'Associació Catalana de Municipis ha donat el tret de sortida a la 7a edició del Postgrau de Gestió de personal i relacions laborals dels ens locals. La secretària general de l’ACM, Joana Ortega, ha fet la inauguració oficial d'aquesta acció formativa en una sessió presencial, que ha tingut lloc a l’aula de formació de l’ACM. Ortega ha remarcat que "la formació és estratègica per a l'ACM i pretén donar-vos excel·lència en un entorn laboral canviant". També ha agraït als alumnes el temps que destinen a la formació contínua perquè "és temps que treieu de la vostra vida personal i familiar" i per això els ha encoratjat a "gaudir de la formació". Finalment, ha posat èmfasi en la importància de tenir una visió global del món local per afrontar els reptes, necessitats i problemàtiques.

A l’acte també hi ha assistit el cap de formació de l’ACM, Francesc Iglesies, el Dr. Josep Ramón Fuentes, director acadèmic del postgrau i professor titular de la URV, i el Dr. Carles Ramió, catedràtic en Ciència Política de la UPF, que ha pronunciat la conferència inaugural “La funció pública del futur”. Aquest postgrau s'imparteix en col·laboració i coordinació amb la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona. Compta amb un total de 35 alumnes, la majoria d'ells tècnics de l'administració local, tot i que també hi ha alguns electes locals.

El Postgrau s'impartirà fins al 6 de novembre de 2023 i té lloc cada dilluns a la tarda en format semipresencial. Té una perspectiva molt pràctica i s'adapta a les noves necessitats en la gestió de personal. L'objectiu és oferir especialització en les tasques de gestió de recursos humans i dels professionals que en l’exercici privat es relacionen amb els ens locals municipals, comarcals i provincials.