IniciActualitat › El petit municipi de Ginestar contracta asse...

El petit municipi de Ginestar contracta assegurances per primera vegada

27 juny de 2019

Des del municipi de Ginestar, a la Ribera d’Ebre, s’aposta pel servei d’assegurances que s’ofereix des de la Central de Compres de l’ACM i en fan ús per primera vegada per tal de contractar la pòlissa de responsabilitat de càrrecs electes i el servei de mediació.

Mitjançant la pòlissa de càrrecs electes es cobreix la responsabilitat personal tant dels electes com dels funcionaris i el personal laboral. Així mateix, el servei de mediació d’assegurances facilita l’assessorament especialitzat, la contractació i la tramitació de sinistres. A més, facilita la contractació de pòlisses d’ús comú entre els municipis com són les de vehicles municipals, passejades i curses, actes i climatologia i ciberseguretat.

Els petits municipis, com és Ginestar que té 762 habitants, adquireixen els serveis que es proveeixen des de l’ACM al mateix preu que els grans municipis, ja que un dels principis bàsics de la central de compres és l’equitat. A més, la compra agregada permet estalviar en el preu de compra de la prestació que es vol adquirir.

Actualment aquest municipi de terres de l’Ebre té contractat el subministrament elèctric a través de l’ACM, que ofereix preus competitius i amb una energia 100% verda.