IniciActualitat › L’ACM visita als alcaldes i alcaldesses de...

L’ACM visita als alcaldes i alcaldesses de l’Urgell

26 febrer de 2016

L’Associació Catalana de Municipis i Comarques ha visitat aquest vespre el Consell d’alcaldes de l’Urgell. La visita s’emmarca en un seguit de trobades que fa l’entitat municipalista per escoltar i  conèixer les problemàtiques reals del terrritori català.  

El president de l’ACM, Miquel Buch, aprofita les trobades amb els alcaldes i alcaldesses per explicar els difernets serveis que ofereix l’entitat. Actualment l’ACM ofereix diferents serveis adreçats als ens locals com accions formatives, assessorament jurídic i la central de compres del món local. “Diversos serveis que s’adapten a les necessitats dels electes i tècnics locals” ha explicat Miquel Buch, president de l’ACM. Tot i això, també ens interessa escoltar i saber quines són les principals preocupacions dels electes locals per tal de donar-hi resposta. 
 
L’ACM també ha aprofitat la trobada per oferir als alcaldes i alcaldesses dels municipis petits un suport especial per poder fer front a les seves demandes.  S’ha posat un marxa un departament específic que vetllarà per donar suport a les diferents problemàtiques dels municipis petits. Sempre amb l’objectiu que tots els municipis de Catalunya disposin dels mateixos serveis. 
 
Per la seva banda, el president del Consell Comarcal de l’Urgell, Salvador Bonjoch ha posat en valor la feina que fa l’ACM per ajudar a que tots els municipis puguin tenir accés als mateixos serveis siguin grans o petits.