IniciActualitat › L’ajuntament d’Anglès, primer ens local...

L’ajuntament d’Anglès, primer ens local en contractar a través de nou Acord marc d’impressió i multifunció

28 març de 2019

El municipi d’Anglès és el primer ens local que fa ús del nou Acord marc d’impressió i multifunció, i adquireix 8 màquines que instal·larà en diverses dependències municipals. Mitjançant aquest Acord marc es posen a disposició 20 models diferents d’impressores i equips multifunció , des d’una impressora fins a un plotter passant per totes les mides d’equips multifunció.

Com a novetat, cal subratllar que per l’elaboració d’aquest Acord marc s’ha treballat sota els criteris de la plataforma Electronics Watch que vetlla per la compra pública responsable, així com pels drets laborals en la indústria electrònica.

Durant l’anterior Acord marc van ser 150 els ens locals que el van utilitzar, amb una aposta clara per la modalitat de lloguer envers la de compra. En concret, els equips adquirits van ser en un 90% de lloguer i un 10% de compra.

Des del municipi d’Anglès s’utilitza amb regularitat la central de compres de l’ACM, amb serveis com mobilitat sostenible, el subministrament elèctric o els videoactes.

Localització