IniciActualitat › L'executiva del Fòrum Comarcal es reun...

L'executiva del Fòrum Comarcal es reuneix per posar les bases de treball del nou mandat

05 febrer de 2020

L'executiva del Fòrum Comarcal de l'ACM, òrgan que presideix des de fa un mes i mig el president del Consell Comarcal del Ripollès Joaquim Colomer, s'ha reunit aquest dimecres a la seu de l'ACM. La trobada ha comptat amb la participació del president del Consell Comarcal de l'Alt Camp, Mateu Montserrat, del president del Consell Comarcal del Pla d'Urgell, Rafel Panadès, de la presidenta del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre, Gemma Carim, del president del Consell Comarcal del Maresme, Damià del Clot, i del president del Consell Comarcal del Vallès Oriental, Emilio Cordero.

La reunió ha servit per posar les bases de treball del Fòrum Comarcal en temes relatius als ajuts als menjadors escolars, la gestió del transport escolar o el decret d'admissió. També s'ha parlat de finançament dels consells comarcals. Al mateix temps, s'ha aprofitat la reunió de treball per exposar el pla de mandat 2020-2024 que estableix les línies estratègiques de l'ACM i de les propostes formatives de l'entitat.

D'aquesta manera, el Fòrum Comarcal de l'ACM inciarà el treball per ser un òrgan amb voluntat d'inicidir en totes aquelles decisions i normatives que afectin la gestió dels consells comarcals, les seves competències i, en conseqüència, suposin una millora per als municipis catalans, sobretot mitjans i petits.