IniciActualitat › Penúltima sessió del Seminari dedicat als ...

Penúltima sessió del Seminari dedicat als Consells Comarcals per parlar de l'accés a la informació

28 octubre de 2019

Aquest dilluns 28 d'octubre hem realitzat la penúltima sessió del Seminari 'Consells comarcals al dia'. Una jornada que s'ha centrat en l'accés a la informació. El catedràtic de dret administratiu de la Universitat Pompeu Fabra, Oriol Mir, ha iniciat la sessió parlant dels límits de l'accés a la informació. Més tard, Josep Mir, de la Comissió de Garantia del Dret d'Accés a la Informació Pública (GAIP) s'ha referit al conflicte entre el dret d'accés a la informació pública i la protecció de dades.

La jornada s'ha tancat amb la intervenció de Mario Alguacil, director de l'Àrea de Govern Obert i Serveis Generals de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat, que ha centrat la seva intervenció en l'administració electrònica i l'accés a la informació.

Aquest seminari es tancarà el proper 25 de novembre amb la sisena i última sessió que estarà dedicada al Desenvolupament sostenibl 2030. Aquesta iniciativa formativa està centrada en els consells comarcals i els seus treballadors per tal d'ampliar i aprofundir en coneixements que els permetin donar un millor servei.