IniciActualitat › Reactivem el programa AFEDAP 2021 amb noves ...

Reactivem el programa AFEDAP 2021 amb noves accions formatives per al setembre i octubre

09 setembre de 2021

Aquest mes de setembre tornem a reemprendre les accions formatives que oferim en el marc del programa AFEDAP 2021, destinat als treballadors públics locals. Està impulsat per les diputacions de Lleida, Girona i Tarragona i l'ACM i són accions formatives no presencials, que comencen aquest 16 de setembre.

Les noves accions formatives es realitzaran durant aquest mes de setembre i octubre. El primer curs estarà dedicat a l'impacte que pot tenir el desenvolupament urbanístic en la salut, juntament amb un seminari centrat en com prevenir el fracàs escolar i el projecte 'Enxaneta' en tres sessions.

També hi ha propostes sobre com assolir el benestar físic i emocional en un nou entorn laboral com és el teletreball, juntament amb un curs de tres sessions sobre la protecció la legalitat urbanística. Completen l'oferta un curs d'un sol dia sobre relacions i treball en equip en un context digital i un curs relacionat amb les eines de contractació.

Totes les propostes formatives es faran a través de videoconferència i les places són limitades. Estan pensades només per als treballadors públics de l’administració local, de les demarcacions de Lleida, Girona, Tarragona i les comarques de Barcelona adherides al Pla AFEDAP.

L'oferta formativa està penjada a l'APARTAT DE FORMACIÓ de la web de l'ACM, des d'on es pot formalitzar la inscripció dins de cada proposta formativa específica. També podeu consultar el PROGRAMA FORMATIU en formt pdf. Hi ha aquestes sessions formatives:

Jornada d'urbanisme i salut - Dia:16 de setembre: MÉS INFORMACIÓ i INSCRIPCIONS

- Seminari 'La prevenció del fracàs escolar des del món local' - Dies: 16 i 30 de setembre i 21 d'octubre: MÉS INFORMACIÓ i INSCRIPCIONS

Curs 'Gestió emocional i benestar físic en el teletreball'​​ - Dia: 21 de setembre: MÉS INFORMACIÓ i INSCRIPCIONS

Curs 'Protecció de la legalitat urbanística' - Dies: 22 de setembre i 6 i 13 d'octubre: MÉS INFORMACIÓ i INSCRIPCIONS

Curs 'Creació de relacions emocionals i treball en equip en l'era digital' - Dia: 19 d'octubre: MÉS INFORMACIÓ i INSCRIPCIONS

Curs 'Eines pràctiques per a l'execució i seguiment del contracte' - Dia: 8, 18 i 21 d'octubre i 3 i 5 de novembre: MÉS INFORMACIÓ i INSCRIPCIONS