IniciActualitat › Sant Esteve Sesrovires compra dues àrees de...

Sant Esteve Sesrovires compra dues àrees de jocs infantils en fusta a través de l’ACM

31 maig de 2019

L’ajuntament de Sant Esteve Sesrovires aposta de nou per la Central de Compres de l’ACM i adquireix dues àrees de jocs infantils en fusta, de tres i quatre elements, a l’empresa Happyludic que instal·larà a diverses zones de la vila.

L’Acord marc de parcs infantils i mobiliari urbà de l’ACM ofereix la possibilitat d’adquirir àrees de jocs infantils de tres, quatre o cinc elements en fusta, metall o plàstic, així com aquests elements per separat, útils per ampliar zones de jocs ja existents o per restituir els que estiguin malmesos. Les àrees de joc de tres elements consten d’una estructura multijoc, un gronxador, i un balancí; la de quatre disposa d’aquests elements i d’un joc de rotació i la de cinc compta amb tos els anteriors més una caseta.

Alhora, aquest Acord marc permet també la compra de jocs musicals i de corda o trepa, així com el cautxú per a pavimentar els espais de joc i el tancament i porta de fusta dels mateixos. A banda dels elements per a parcs infantils, es poden adquirir papereres, bancs i pilones, així com elements esportius de fitness i workout.

La població de Sant Esteve Sesrovires, al Baix Llobregat, aposta per l’ACM per tal d’adquirir els serveis que necessita per al municipi. De fet, és usuària de bona part dels Acords marc de la central de compres: equips informàtics, paper, videoactes, mobilitat sostenible, DEA, assegurances, electricitat i impressió i multifunció.

Localització