IniciActualitat › Sant Feliu de Guíxols compra tres escombrad...

Sant Feliu de Guíxols compra tres escombradores vials fent ús de l’Acord marc de l’ACM

20 maig de 2019

L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols aposta novament per la Central de Compres de l’ACM i adquireix tres escombradores vials fent ús de l’Acord marc de maquinària tècnica. En concret, aquesta població del Baix Empordà ha comprat dues escombradores d’aspiració mitjana i una de superior per tal de mantenir en bon estat els carrers de la població.

Les dues escombradores són de l’empresa AEBI Schmidt Ibérica SA. En el cas de la d’aspiració mitjana és el model Swingo 200 i pel que fa a la superior el model és el CG500. Ambdues màquines estan pensades per tal que les brigades municipals en facin ús i ajudin a mantenir els carrers més nets i en millor estat.

Sant Feliu de Guíxols utilitza molts dels serveis que s’ofereixen des de la Central de Compres de l’ACM, adjudicats en el marc de la més absoluta seguretat jurídica i amb uns preus molt avantatjosos. En concret té contractats els subministraments de gas, electricitat i paper, el sistema de videoactes i ha adquirit vehicles a través de l’Acord marc de mobilitat sostenible.

Localització