IniciActualitat › Sant Hilari Sacalm compra tres àrees de joc...

Sant Hilari Sacalm compra tres àrees de joc infantil en fusta fent ús de la central de compres de l’ACM

26 novembre de 2019

Sant Hilari Sacalm aposta per l’Acord marc de Parcs Infantils i Mobiliari Urbà de la central de compres de l’ACM per tal d’adquirir tres àrees de jocs infantils en fusta de 3, 4 i 5 elements a l’empresa Happyludic. Aquestes zones de joc consten d’una estructura multijoc, un gronxador i una molla per a la de 3 elements, així com un joc de rotació pel de 4 i una caseta pel de 5. A banda de fusta, es poden adquirir també de metall o plàstic.

L’Acord marc de Parcs Infantils i Mobiliari Urbà facilita que els ens locals es puguin proveir d’àrees de joc infantil així com d’elements de joc, paviment i tancament de les àrees de joc, elements de fitness i workout, així com bancs de pedra, fusta i metall, papereres i pilones. Actualment ja són 21 els ens locals que han utilitzat aquest servei.

El municipi de Sant Hilari Sacalm utilitza des de fa ben poc els serveis que s’ofereixen des de la central de compres de l’ACM. A banda de les tres àrees de joc infantil, també han adquirit llumeneres fent ús de l’Acord marc d’eficiència en l’enllumenat públic.

Localització